Feestelijke opening vandaag bij Kapsalon Janien!

Nieuws

Vandaag (7 december) opent Kapsalon Janien haar deuren op de eerste verdieping in het Voel Je Goed centrum.

Janien heeft nu een aantal jaren een kapsalon in Oudwoude. Zij heeft de afgelopen jaren veel in haarzelf geïnvesteerd door veel cursussen te volgen over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van kniptechnieken, kleuren en styling. Zo werkt ze met producten op natuurbasis.

De verven en shampoos van ocrys en de navitas zijn 100% op plantaardige basis, milieuvriendelijk, sles en sls vrij. De DOCCOLOR voor het verven van het haar zijn de eerste en enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë Vera. Verder is de kleuring verrijkt met spirulina, olijfolie, alba olie, vetiver olie, babassu olie, zeeboter, zeecollageen, en een samenstelling van aminozuren. Deze ingrediënten hebben verzachtende en herstellende eigenschappen zoals het reguleren en beschermen van het haar en om droog en futloos haar weer levendig te maken.

OOK NIET ONBELANGRIJK: Het is dierproefvrij.

Ook op het gebied van het knippen van heren heeft Janien niet stilgezeten.
Hiervoor heeft ze cursussen bij de barbierschool gevolgd. kortom: voor een modern en gezond kapsel kunnen de dames en de heren terecht bij Kapsalon Janien. 

Jullie zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje tussen 11:00 – 20:00 uur bij Kapsalon Janien.

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie