Contact

Voel Je Goed Centrum contactinformatie

Per email zijn we te bereiken via: administratie@voeljegoedcentrum.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.
Wil je liever telefonisch contact bel dan: 06 – 30062191 (Arjen van der Werff)

Waar gaat uw vraag over?

11 + 1 =

Bereikbaarheid:

Het adres van het Voel Je Goed centrum is

Fonteinland 7
8913 CZ Leeuwarden

We zijn zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. De loopafstand van zowel bus- als treinstation is zo’n 15 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte is op twee minuten loopafstand. Een auto kan je eigenlijk altijd wel parkeren op de grote parkeerplaats voor de deur (wel betaald parkeren). Uiteraard is er ook voor de fiets parkeergelegenheid.

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie