Vaak hoor ik de vraag: Ik weet niet wat er in mijn kind omgaat, kunt u mij helpen?

Nieuws

Je weet niet wat er in je kind omgaat bij autisme of als je opvoeding even niet lekker loopt? Ook daarvoor kun je bij de Klassiek Homeopaat en Magnetiseur Margriet aankloppen! Een behandeling op natuurbasis is ook zeker geschikt voor kinderen.

 

Vaak hoor ik; “mijn kind is snel boos, hoe ga ik daar mee om”?

Mijn kind is heel snel uit balans en heel snel boos, ze gaat steeds vaker alleen op haar kamer zitten, voel zich geplaagd door heel veel mensen, we krijgen steeds moeilijker contact met haar. Het enige contact is ruzie. Wat moeten wij doen.

Ik heb advies gegeven aan de ouders om de opvoeding in een ander licht te zien. Het meisje heeft weer veel vriendinnetjes op school en voelt zich weer heel geliefd. Thuis is de sfeer ook ten goede veranderd. Dit alles na drie behandelingen.

Een moeder mailt mij dat zij een zoontje heeft die autisme heeft, hij is zo onrustig en zij weet niet wat er in hem omgaat. Ja ook voor kinderen heeft deze behandeling en de natuur (homeopathische middelen) ons veel te bieden.

De behandeling van haar zoontje heb ik helemaal op het kind afgestemd, soms moest hij gewoon even bewegen. Hij is autistisch en hij heeft ADHD. Maar toch ging het heel erg goed tijdens de behandeling. Na één behandeling gaf de moeder al aan dat haar zoontje al veel rustiger slaapt.

We gaan de behandeling voort zetten.

Behandeling voor kinderen en pubers

Door mijn heldervoelendheid kan ik veel voor kinderen en pubers kan ik veel betekenen. Dat komt omdat ik aan de “binnenkant” van een mens kan kijken.

Veel kinderen hebben last van maag- en darmproblemen waar veel aan te  doen is met medicatie op natuurbasis. Het fijne is dat het kind of puber hiervoor na een tijdje geen

chemische middelen meer hoeft te slikken.

Heel vaak spelen ook onbewuste processen een rol. Er komen veel stoorzenders af op een kind en puber af vandaag de dag; tv beelden, instagram, Facebook, google etc.

Maar wie ben je nu zelf eigenlijk?

De behandeling brengt het kind/puber weer dicht bij zichzelf waardoor de blokkade wordt opgeheven en het kind weer door kan gaan met haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

De Grietenij

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie