Sincerus Letselschade

Bemiddeling

Had u een ongeluk waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Sincerus Letselschade biedt u kosteloze bijstand!

Indien u een verkeers, bedrijfs of een ander ongeval overkomen is en er is een ander persoon/bedrijf voor aansprakelijk, dan bent u bij Sincerus Letselschade aan het juiste adres. Wij zorgen er kosteloos voor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bij Sincerus werken letselschadejuristen/ specialisten welke ruime ervaring hebben en ‘de klappen van de zweep kennen’.

Wij willen er voor zorgen dat u zo veel als mogelijk weer in de situatie zonder ongeluk terecht komt zodat u verder kunt met uw leven. Hier ligt onze passie!

Indien u geinteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en (uiteraard) kosteloos gesprek bij u thuis. .

Johan Klijnsma
Letselschadejurist

j.klijnsma@sincerusletselschade.nl
www.sincerusletselschade.nl
06-46235582

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie