Shiatsupraktijk Selma

Gezondheid

In mijn praktijk bied ik Shiatsu en Bowen therapie aan, dat bij uitstek geschikt is om westerse klachten als rugpijn, nek- en schouderklachten en stress mee te lijf te gaan. Het werkt ontspannend, preventief en kan verlichting geven bij veel lichamelijke en psychische klachten. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en versterkt en je komt weer beter in balans. 
Tijdens een behandeling, die in alle rust en aandacht plaats vindt, kan ik naast de Shiatsu en Bowen gebruik maken van verschillende manuele en/of massage technieken zoals de Dorn methode, Breussmassage, Stoelmassage, Triggerpoints, Klankschalen of voetreflexmassage.

Consulten worden door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.
Doorverwijzing van (huis)arts is niet nodig.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je op mijn website kijken of mag je me mailen of bellen.

Selma Korfage
Shiatsu en Bowen therapeut

Info@shiatsupraktijkselma.nl
www.shiatsupraktijkselma.nl
06-47495040

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie