Salon Alma

Verzorging

Een schoonheidssalon voor pure ontspanning en natuurlijke huidverzorging. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Een rustpunt in jouw drukke leven.

Iedereen verdient zo nu en dan een moment voor zichzelf. Vaak komen we daar niet aan toe. Je gezin, werk of sociale leven vragen veel tijd en leveren soms stress. Mogelijk merk je dat ook je huid hierdoor minder straalt. Herken je dit?

Kom dan eens naar mijn salon in het Voel Je Goed Centrum in Leeuwarden. Heerlijk ontspannen staat bij mij centraal. Mijn visie is holistisch, ik ben als schoonheidsspecialist niet alleen gefocust op de buitenkant, maar gericht op de mens als geheel. Mijn gezichtsbehandelingen, gebaseerd op aromatherapie, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Ik werk met 100% natuurlijke producten van Chi; biologische plantoliën verrijkt met heerlijke etherische oliën. De oliën hebben elk een specifieke werking op lichaam én geest. Want wie zich van binnenuit mooi, ontspannen en goed voelt, zal dit ook aan de buitenkant uitstralen!

Alma van der Velde
Schoonheidsspecialiste en massagetherapeut

info@salonalma.nl
www.salonalma.nl
06 2828 9386