Salon Alma

Verzorging

Een schoonheidssalon voor pure ontspanning en natuurlijke huidverzorging. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Een rustpunt in jouw drukke leven.

Iedereen verdient zo nu en dan een moment voor zichzelf. Vaak komen we daar niet aan toe. Je gezin, werk of sociale leven vragen veel tijd en leveren soms stress. Mogelijk merk je dat ook je huid hierdoor minder straalt. Herken je dit?

Kom dan eens naar mijn salon in het Voel Je Goed Centrum in Leeuwarden. Heerlijk ontspannen staat bij mij centraal. Mijn visie is holistisch, ik ben als schoonheidsspecialist niet alleen gefocust op de buitenkant, maar gericht op de mens als geheel. Mijn gezichtsbehandelingen, gebaseerd op aromatherapie, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Ik werk met 100% natuurlijke producten van Chi; biologische plantoliën verrijkt met heerlijke etherische oliën. De oliën hebben elk een specifieke werking op lichaam én geest. Want wie zich van binnenuit mooi, ontspannen en goed voelt, zal dit ook aan de buitenkant uitstralen!

Alma van der Velde
Schoonheidsspecialiste en massagetherapeut

info@salonalma.nl
www.salonalma.nl
06 2828 9386

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie