Praktijk van Nature

Gezondheid

Heb je last van allergieën, hormonale klachten, emotionele klachten of zit je niet lekker in je vel? Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik al vele mensen van jong tot oud mogen helpen bij allerlei lichamelijke- en emotionele klachten.

Mijn naam is Lacina van der Wagen – Couperus. Vanuit Praktijk van Nature werk ik met twee unieke methodes:

• ‘Je allergie de baas’ gebruik ik om je blijvend van allergieën af te helpen. Deze methode is daarnaast ook perfect te gebruiken voor klachten zoals hormonale disbalansen, chronische vermoeidheid, migraine, eczeem, darmklachten en veel meer.

• ‘Je brein de baas’ is een unieke methode waarbij je het onderbewustzijn ont-stresst en de hersenfuncties optimaliseert. Trauma’s, rouwverwerking, burn-out, faalangst, leerproblemen zoals dyslexie en ontwikkelingsachterstanden of bijvoorbeeld het verbeteren van de hersenfuncties na een herseninfarct zijn klachten die goed te behandelen zijn. Het is een unieke methode, waarbij ik in korte tijd vaak bijzondere resultaten haal.

Ik heb een prachtige baan. Het is dankbaar werk om het leven van een ander een stukje beter of makkelijker te maken. Bijvoorbeeld door je gezondheid aanzienlijk te verbeteren. Of door het emotioneel weer dragelijk te maken. Ook bij baby’s en kinderen. Op mijn websites lees je veel meer over deze bijzondere methodes. Wat het is en hoe het werkt.

Lacina van der Wagen-Couperus
Natuurgeneeskundig therapeut

info@praktijkvannature.nl
www.praktijkvannature.nl

06-33174307

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie