Praktijk van Nature

Gezondheid

Heb je last van allergieën, hormonale klachten, emotionele klachten of zit je niet lekker in je vel? Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik al vele mensen van jong tot oud mogen helpen bij allerlei lichamelijke- en emotionele klachten.

Mijn naam is Lacina van der Wagen – Couperus. Vanuit Praktijk van Nature werk ik met twee unieke methodes:

• ‘Je allergie de baas’ gebruik ik om je blijvend van allergieën af te helpen. Deze methode is daarnaast ook perfect te gebruiken voor klachten zoals hormonale disbalansen, chronische vermoeidheid, migraine, eczeem, darmklachten en veel meer.

• ‘Je brein de baas’ is een unieke methode waarbij je het onderbewustzijn ont-stresst en de hersenfuncties optimaliseert. Trauma’s, rouwverwerking, burn-out, faalangst, leerproblemen zoals dyslexie en ontwikkelingsachterstanden of bijvoorbeeld het verbeteren van de hersenfuncties na een herseninfarct zijn klachten die goed te behandelen zijn. Het is een unieke methode, waarbij ik in korte tijd vaak bijzondere resultaten haal.

Ik heb een prachtige baan. Het is dankbaar werk om het leven van een ander een stukje beter of makkelijker te maken. Bijvoorbeeld door je gezondheid aanzienlijk te verbeteren. Of door het emotioneel weer dragelijk te maken. Ook bij baby’s en kinderen. Op mijn websites lees je veel meer over deze bijzondere methodes. Wat het is en hoe het werkt.

Lacina van der Wagen-Couperus
Natuurgeneeskundig therapeut

info@praktijkvannature.nl
www.praktijkvannature.nl

06-33174307