Osteopathie Philip Schippers

Gezondheid

Een behandeling door een osteopaat is voor de cliënt vaak een grote opluchting en een blokkade omzetten in een succes is top!

 

Mijn kwaliteit zit in zorgvuldig empathisch luisteren en handelen met een brede interesse in de mens.
De ware aanpak van lichamelijke klachten is het speuren naar de belemmering van het herstelvermogen van het lichaam. Dit drukt zich vaak uit in een verstoorde beweeglijkheid van bindweefsel, ons grootste orgaanstelsel. De osteopaat heeft het vermogen, middels een uitgebreid en subtiel manueel lichamelijk onderzoek, deze belemmeringen aan klachten te relateren en te behandelen.

Een behandeling door een osteopaat is vaak een grote opluchting. Een osteopaat kan klachten verhelpen die al jaren spelen en die soms zelfs onoplosbaar leken. Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij/zij weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden.

“Totaal zicht op vaak onbegrepen of langdurige lichamelijke klachten.”

Philip Schippers
Osteopaat D.O.

osteopathieschippers@gmail.com
www.osteopatieschippers.nl

06-14112182

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie