Op zoek naar een goede diëtist?

Nieuws

In het Voel je Goed Centrum is al sinds jaar en dag een diëtistenpraktijk gevestigd: Dianne Berger Dieetadvisering. De praktijk is gestart aan de Wybrand de Geeststraat in Leeuwarden. Een mooie locatie, maar wegens verhuizing van de huisarts aldaar gevestigd was dit toch minder aantrekkelijk.

Vandaar dat de praktijk per maart 2014 elders gevestigd is: in het Voel Je Goed Centrum aan het Fonteinland. Een plek waar toen nog slechts een handjevol ondernemers gevestigd was, samen met Fysius en Dental Dynamic. Inmiddels is er in het VJG Centrum volop verbouwd en wordt het verhuurd aan vele ondernemers met elk zijn eigen kijk op ‘je goed voelen’. Een diëtist mag hier natuurlijk niet ontbreken!

De praktijk is gevestigd op de tweede etage, aan het einde van de gang. Wanneer de deur open is, kunt u langskomen voor het maken van een afspraak, maar dit kan ook telefonisch of per e-mail. Ook op de website is een contactformulier te vinden waarmee u zich kunt aanmelden. Op deze website wordt ook verder in gegaan op de vraagstukken waar een diëtist zich mee bezig kan houden. Zo kunt u natuurlijk langskomen wanneer u wilt afvallen, maar ook aankomen wegens ondergewicht is een optie. Daarnaast behandelen wij veel darmklachten zoals obstipatie en diarree, o.a. met het FODMaP dieet bij Prikkelbaar Darm Syndroom. Natuurlijk kunt u ook bij de praktijk terecht voor voedingsadviezen bij hoog cholesterol, diabetes, kanker, hoge bloeddruk, kauw- of slikproblemen, voeding na een CVA, voedselallergie of intolerantie, COPD, osteoporose, zwangerschapsdiabetes et cetera.

Een huisbezoek behoort tevens tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten.

Dianne Berger Dieetadvisering

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie