Nieuw Getij

Coaching

De overgang is een fase in een vrouwenleven tussen 45-55 jaar die gemiddeld 10 jaar kan duren. Elke vrouw maakt deze periode van hormonale verandering door. De klachten kunnen verschillend zijn. Als verpleegkundig overgangsconsulent ben ik specialist op het gebied van de overgang. Ik kijk samen met jou wat er gaande is, in welke fase van de overgang je bent, welke klachten daarbij horen en wat je er zelf kan doen. Ik leg uit wat er allemaal verandert en waarom , geef advies op gebied van leefstijl, voeding en gebruik supplementen. We maken een risicoanalyse zodat je beter voorbereid bent op mogelijke gezondheidsrisico’s. Maar vooral: als je weet wat er gaande is kan je er wat aan doen! Je hoeft het niet alleen te doen.

Stef Boes
Verpleegkundig overgangsconsulent, Orthomoleculair voeding- en supplementencoach, Stoppen met roken trainer

nieuwgetij@gmail.com
www.nieuwgetij.nl
06-22926488

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie