Medische tatoeages, een kunst om te zien!

Nieuws

Friesland Medical Art is een GGD goedgekeurde tatoeëerpraktijk, gespecialiseerd in medische tatoeages en is  gevestigd op de tweede etage van het Voel Je Goed-centrum in Leeuwarden.

 

Een medische tatoeage wordt, net als een traditionele tatoeage, gezet met naalden. Maar in plaats van permanent make up pigmenten werk ik met tatoeëerinkt, dit heeft als voordeel dat mijn kleurenpalet veel groter is en de tatoeages veel langer blijven zitten. Als de tatoeage goed wordt verzorgd, dat wil zeggen altijd ingesmeerd met sunblock voordat u de zon in gaat, blijft een tatoeage met tatoeëerinkt zo’n 10 jaar mooi. En dat vind ik erg belangrijk, mijn patiënten willen niet elk jaar terug om behandeld te worden, die willen doorgaan met hun leven.

De tatoeërinkten die ik gebruik zijn:
Intenze: Steriel, natuurlijke ingrediënten, Vegan-friendly.
Eternal Ink: Op water gebaseerd, non-toxic, en glycerol vrij, organische pigmenten, Witch Hazel en Vegan friendly.

Een medische tatoeage wordt succesvol toegepast bij:

  • tepel(hof)reconstructies (M/V)
  • liplijncorrectie bij een Schisis (hazenlip)
  • littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operatie)
  • wijnvlekken (al dan niet voorheen gelaserd)
  • het bijwerken van (oude) medische tatoeages

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Friesland Medical Art

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie