JINC Friesland, ieder kind verdient een eerlijke kans

JINC Friesland zet in Leeuwarden en Drachten alles op alles om kinderen een eerlijke start op de arbeidsmarkt te geven. Hoe? Door jongeren uit wijken met sociaaleconomische achterstand op Bliksemstage of TaalTrip te sturen, Sollicitatietrainingen laten volgen en Digitale Vaardigheden te laten ontwikkelen. En door hen op het vmbo te koppelen aan een Carrière Coach. Door dat alles weten ze beter wat er te koop is op de arbeidsmarkt, welk werk bij hen past en hoe ze zich aan potentiële werkgevers moeten presenteren.

Door onze praktische, doelgericht aanpak overbruggen we de kloof tussen arm en rijk; bestrijden we de kansenongelijkheid die er nog altijd bestaat tussen kinderen die geboren zijn ‘aan bijvoorbeeld de goede en de verkeerde kant van het spoor’. Dat denken we niet alleen, dat weten we.

JINC zou niet jaarlijks duizenden leerlingen uit Friesland kunnen bereiken zonder samenwerking met een groot aantal scholen en (medewerkers van) bedrijven. En er is altijd plek voor meer! Dus geloof je dat jouw leerlingen zullen groeien met JINC? Doe dan mee!

Bianca Akkerman-Joustra
Vestigingsmanager JINC Friesland

bakkerman@jinc.nl
www.jinc.nl

06-48 10 34 19