Horizon Begeleiding

Coaching

Vanuit onze begeleidingslocaties in Friesland, Groningen en Drenthe biedt Horizon begeleiding specialistische begeleiding aan kinderen vanaf de basisschoolleeftijd tot en met (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS), angststoornis of daarmee vergelijkbare problematiek en daardoor ernstig belemmerd worden in hun ontwikkeling op een of meerdere levensgebieden , in de vorm van individuele begeleiding, educatie en/of het doen van een domein overstijgende analyse.
Vertrekpunt van alle activiteiten is de vraag van het kind, de jongere of (jong)volwassene, waarbij zorg op maat geboden wordt. Wij zoeken samen naar manieren om (weer) in ontwikkeling te komen en te kunnen participeren in de maatschappij op een tempo en wijze die bij hem/haar past.
Onze begeleiding is domein overstijgend en is altijd op ontwikkeling gericht.

Horizon Begeleiding
Specialistische begeleiding, educatie en analyse

info@horizonbegeleiding.nl
www.horizonbegeleiding.nl
050 280 1065

 

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie