Horizon Begeleiding

Coaching

Horizon begeleiding biedt specialistische, individuele begeleiding aan jongeren en (jong) volwassenen die zijn vastgelopen in het maatschappelijk functioneren thuis, op school, in het werk of bij andere dagbesteding. Dit gebeurt vaak als gevolg van complexe, psychiatrische problematiek. Wij begeleiden in de directe leefomgeving van de cliënt en op de oefenlocaties in Leeuwarden, Groningen en Assen. Vanuit oprechte betrokkenheid creëren wij ontwikkelingsmogelijkheden op een manier en in een tempo dat bij hen past. Het doel is dat jongeren voldoende eigen regie krijgen en kunnen participeren op maat. Om zorg en participatie op maat te kunnen bieden, is het essentieel om aan te sluiten bij de zorgvraag en het ontwikkelniveau van de cliënt. Wij zoeken samen met hen naar manieren om maatschappelijk uitval te voorkomen of te herstellen. Er is altijd een oplossing om weer in ontwikkeling te komen; door het doorbreken van vaste patronen en door de omgeving aan te passen aan de cliënt zien wij altijd perspectief voor participatie: voor iedereen is er een plek in de maatschappij.

Piety Baarda
Begeleiding van jongeren en jongvolwassenen

piety.baarda@horizonbegeleiding.nl
www.horizonbegeleiding.nl

06-40181357

 

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie