HOOIKOORTSACTIE Verlengd!

Nieuws

WIL JIJ BLIJVEND VAN HOOIKOORTS AF?

  • Heb je elk voorjaar of elke zomer last van hooikoorts?
  • Heb je hier meer dan genoeg van en wil je hier voorgoed vanaf?
  • Geen tranende en rode ogen meer, niet meer niezen en geen hooikoortsmedicatie meer nodig?

Kortom, wil je ook gewoon kunnen genieten van de lente en de zomer? Lees dan snel verder!

Even voorstellen:
Mijn naam is Lacina van der Wagen. Mijn natuurgeneeskundige praktijk (Praktijk van Nature) bevindt zich in het Voel Je Goed centrum nabij het centrum van Leeuwarden. Ik ben gespecialiseerd in een bijzondere techniek om mensen blijvend van allergieën en intoleranties af te helpen. Zelf ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met deze methode (ook bekend onder de naam NAET) mede voor mijn eigen zware hooikoortsklachten.

Wellicht ben je sceptisch over deze methode en over de stelling dat je blijvend van allergieën en intoleranties af kunt komen… Dat kan ik mij voorstellen, dat was ik destijds namelijk ook. Het klonk mij vreemd in de oren dat je iemand van allergieën af kunt helpen. Vanuit de reguliere geneeskunde hoor je namelijk dat een allergie niet over gaat. Maar ik ben proefondervindelijk wijzer geworden.
Ik vond het zo’n bijzondere techniek waarmee je zoveel voor anderen, die ook last hebben van allergieën en intoleranties kunt betekenen, dat ik mij heb laten omscholen.

Hoe werkt het:
De methode ‘Je allergie de baas’ is deels afgeleid van de acupunctuur (ik gebruik geen naalden en de behandeling wordt in de regel door zowel jong als oud als prettig ervaren). Hiermee help ik je blijvend van allergieën af. Tijdens een behandeling ‘resetten’ we jouw lichaam ten opzichte van de allergenen die we behandelen (bijvoorbeeld hooikoorts). Een allergie is immers een overdreven reactie van je lichaam op een onschuldige stof. En er is een tijd geweest (in ieder geval toen je nog jong was) dat je nog geen last had van hooikoorts. Maar op een gegeven moment is je lichaam allergisch gaan reageren op pollen, waardoor je plotseling hooikoorts kreeg. De behandeling is er dus op gericht om je lichaam opnieuw te leren om niet meer overdreven te reageren op die allergenen. Het effect van de behandeling is dat je niet langer allergisch reageert op deze stoffen. En niet voor even, maar het resultaat is blijvend! Per behandeling worden 1 of meer allergenen behandeld, waardoor je stapsgewijs van al je allergieën af raakt.

Bijna gratis?
Op dit moment zijn de eerste pollen weer in de lucht. Maar mocht jij hier geen last van hebben, omdat je reageert op andere pollen, dan is het nog mogelijk om je van de hooikoorts af te helpen voordat. Als jij bij de 10 mensen hoort kost jou dit € 45,- per behandeling (normaal kost een behandeling € 60,-). Naast dit bedrag zijn er geen extra kosten.

Ben je bijvoorbeeld bij de Friesland Zorgverzekeraar aanvullend verzekerd, dan vergoeden zij € 40,- per behandeling. Dus, mits je budget voor alternatieve zorg nog niet op is, worden deze behandelingen bijna volledig vergoed en help ik je dus bijna gratis van je hooikoorts af. Ook de meeste andere zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen. Dit kun je navragen bij je zorgverzekeraar (meld dat mijn praktijk is aangesloten bij de BATC). Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig om van de hooikoorts af te komen. Mensen die naast de hooikoorts ook graag behandeld willen worden voor andere allergenen/intoleranties betalen de eerste 4 behandelingen 45,-. Daarna geldt het normale tarief van 60,-.

Waarom na het hooikoortsseizoen behandelen?
Je kunt je aanmelden voor de hooikoortsbehandelingen van oktober t/m januari. Of nog iets later als je geen last hebt van de vroege boompollen. Elke allergiebehandeling sluit je af met een ‘vermijdtijd’ van 25 uur waarin je niet in aanraking mag komen met het allergeen waarvoor je behandeld bent. In het geval van hooikoortsbehandelingen mag je na een behandeling dus 25 uur niet in aanraking komen met pollen. Deze vermijdingstijd is echt nodig om de behandeling te laten slagen. Dit is in het voorjaar/zomer niet te doen, daarom bied ik hooikoortsbehandelingen buiten dit seizoen aan.

Ervaringen van anderen:
Ik kan er talloze geven. Want het lukt vrijwel altijd om mensen blijvend van de hooikoortsklachten af te helpen. Maar wat ik wel een mooie reactie vind is die van iemand die naast de meer voorkomende allergie voor gras- en boompollen ook veel last had van ver gemaaid gras: “Ik heb het gras gemaaid, ik heb het bij elkaar geharkt, ik heb een hele bult gras opgepakt en mijn neus erin gestoken. Ik heb het gras omhoog gegooid zodat het over mij heen ‘regende’ en er gebeurde helemaal niets!!!”

Informatie/opgeven:
Misschien kun je het niet geloven, maar als je er wel voor open staat, dan wil ik je heel graag helpen om ook blijvend van hooikoorts af te raken, zodat jij ook weer volop van het voorjaar en de zomer kunt genieten. Doe mee! Aarzel niet langer en geef je snel op! Want voor dat je het weet breekt het nieuwe hooikoortsseizoen weer aan. Ik help al jaren mensen van hooikoorts af met hele goede resultaten! Zodra je van de hooikoorts af bent, dan is dat voor altijd! Dus niet jaarlijks terugkomen, maar in gemiddeld 4 behandelingen ben je voor de rest van je leven vrij van hooikoorts.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Kom het ondervinden

Praktijk van Nature