Gerard Mintjes

Coaching

Rebalancing is een vorm van begeleiding die je helpt om te voelen. Niet zozeer om je beter te voelen, maar wel om beter te leren voelen.

Door middel van aanraking (massage), meditatief zelfonderzoek en ademwerk (verbonden ademen) leer je om (weer) contact te maken met je gevoelswereld. Zo kom je meer in contact met jezelf.

Een sessie bestaat (meestal) uit 3 onderdelen:

Meditatie en zelfonderzoek: je maakt al voelend contact met wat er in je leeft. Zo ontstaat er een interactie tussen jouw en je gevoel. Je leert meer te zijn met wat je voelt en het gevoel verder te onderzoeken, te verruimen en te openen.

Aanraking: aanraking is een directe manier van contact maken met je gevoel. De manier van aanraking tijdens een sessie is invoelend, vertraagd en met aandacht. Je maakt contact met bewuste en onbewuste spanningen en blokkades. Zo voel je preciezer hoe het met jou gaat, hoe jij in je vel zit en kan er de mogelijkheid ontstaan om dieper te ontspannen in je gevoel.

Ademwerk: (verbonden) ademen brengt je dichter bij je gevoel. Adem is leven. Ieder moment adem je en hoe je ademt zegt veel over hoe je je voelt. Door verdiepend en/of verbonden te ademen creëer je meer ruimte in je adempatroon en gevoelslichaam.

 

Gerard Mintjes
Praktijk voor rebalancing® en ademwerk

Lees meer op mijn site:
www.rebalancingleeuwarden.nl
info@rebalancingleeuwarden.nl

058-7009779