Autosnomos

Coaching

Vaktherapeut en coach José Visser heeft jarenlang ervaring opgedaan binnen de jeugd GGZ en Jeugdhulp. Met haar praktijk AutosNomos biedt ze, naast individuele therapie, ook verschillende coaching-trajecten voor kinderen en ouders.

Er wordt uitgegaan van de aanwezige kwaliteiten van de kinderen/ ouders en deze worden verder uitgebouwd. In de werkwijze staat niet alleen praten, maar vooral doen, ervaren en leren centraal. José ondersteunt het kind en de ouder(s) om samen weer sterk te worden. Geschikt voor jeugdigen van 4-18 jaar en hun ouders. De trajecten duren twaalf, zestien of achttien weken, afhankelijk van de hulpvraag en de draagkracht van de ouders/ verzorgers. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden voor een individueel, kind & ouder of gezins-traject, al naar gelang de gewenste intensiteit. De trajecten vallen onder de werkwijze Samen Doen, en kunnen gestart worden na een verwijzing van een huisarts of gebiedsteammedewerker.

José Visser
Vaktherapeut beeldend en kind&oudercoach 

info@autosnomos.nl
www.autosnomos.nl
0637472485

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie