Een fit en gezond lichaam met de Active Infrarood

Nieuws

Bij Afslankstudio Anders wordt voornamelijk gesport, dus dit apparaat wordt (te) weinig gebruikt. Dat vinden wij erg zonde!

Helaas is onze ervaring ook niet voldoende (meer). Daarom zoeken wij een gezond proefpersoon, om verschillende zones op het lichaam te oefenen. Wil je zelf ook resultaten zien? Dan mag je nadien een sessie van 30 minuten doen. GRATIS!

Dit innovatieve apparaat helpt u bij het realiseren van een fit en gezond lichaam. Met behulp van infraroodstraling, fototherapie, elektrostimulatie en kleurentherapie bereikt u de perfecte vorm. De diverse functies dragen bewezen bij aan gewichtsverlies en anti-veroudering. In een sessie van dertig minuten kan tot 2000 calorieën worden verbrand.

De Activ Infrarood is uitgerust met:

  1. infraroodstraling
  2. elektrostimulatie
  3. fototherapie
  4. kleurentherapie

Infraroodstraling voor verwijdering van giftige stoffen uit het lichaam

Infrarode stralen verwarmen het lichaam en verwijden de bloedvaten. Het resultaat is een verhoogde bloedstroom, een verbeterde zuurstofopname en celopname van essentiële stoffen. De huid wordt rood, wat aangeeft dat het zuurstofrijk bloed krijgt op plekken waar dat vaak in voldoende hoeveelheden ontbreekt. Dit proces verwijdert grote hoeveelheden giftige stoffen uit het lichaam, die in de diepere lagen van de huid worden opgeslagen.

Fototherapie voor het verjongen van de huid

Een verouderende huid is een cosmetische aandoening die zich vaak uit in rimpels, pigmentvlekken of blijvend verwijde bloedvaatjes (teleangiëctasieën). Het ontstaat door een te langdurige blootstelling aan ultraviolet licht. Door de veroudering is het meestal moeilijk om de huid van het gezicht voldoende vochtig te houden, wat het herstel niet ten goede komt.

Fototherapie is dé oplossing voor deze problemen. Door een selectief gebruik van de juiste golflengte en een adequate dosis (led)licht wordt de huid ‘verjongd’ en voorkomen dat het verouderingsproces doorzet.

Het is een simpele en veilige methode waarmee het collageen van de bloedvaten wordt gestimuleerd. Klinische studies toonden significante verbeteringen aan, zoals een verhoogde elasticiteit van de huid. Ook was er sprake van minder rimpels en vlekken, en een verbeterde vochtopname van de huid.

De verkregen cosmetische verbeteringen zijn het gevolg van een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening van de huid. Ook de toename van collageen en elastische vezels, plus een verbeterde opname van vocht in de huid, dragen tot de verbeteringen bij.

Elektrostimulatie voor gewichtsverlies en een fitter lichaam

Met deze methode worden moleculen tot beweging gestimuleerd. Hierdoor wordt de overdracht van voedingsstoffen en zuurstof beter, met gewichtsverlies tot een half kilo per sessie tot gevolg. Deze toepassing maakt gebruik van de reserves in ons lichaam om biologische veranderingen te normaliseren.

Speciale elektroden worden aangebracht op die delen van het lichaam waar stimulatie nodig is. De behandeling van het hele lichaam duurt dertig minuten, dat is vergelijkbaar met twee uur traditionele krachttraining.

Deze behandeling zorgt voor reductie van het vetweefsel en cellulitis, een soepelere huid en verbetering van de bloedsomloop. Daarnaast worden vrijgekomen giftige stoffen uit het lichaam afgevoerd en het zorgt voor een lichamelijke staat van ontspanning.

Kleurentherapie voor balans in het energiesysteem van het lichaam

Bij kleurentherapie wordt gebruik gemaakt van licht in verschillende kleuren om het energiesysteem van het lichaam in balans te brengen. Het wordt al eeuwenlang in de oosterse geneeskunde toegepast en is gebaseerd op de energievelden in en rond het menselijk lichaam.

Het helpt onder andere bij het in balans brengen van de stofwisseling, het tegengaan van gebrek aan energie en het vergroten van het goede gevoel van eigenwaarde.

 

Details: Oefensessies zijn door de weeks overdag en/of savonds, in overleg, maximaal 3 x per week met minimaal 1 dag rust er tussen. Dit zal op tijdstippen zijn dat de studio dicht is, of dat er geen andere sporters zijn.

Afslankstudio Anders