Shiatsu massage en Kundalini Yoga combineren

Nieuws

Een waanzinnige en helende combinatie!
Irene (Shiatsu therapeut) en Yvonne (Kundalini docent) laten deze twee Oosterse vormen van energiebeoefening samenkomen.

Shiatsu werkt op de energiebanen (meridianen) in het lichaam. Hier stroomt Chi, Prana ofwel de Vitale Levensenergie doorheen. Kundalini werkt ook op deze levensenergie en stimuleert organen en de 7 chakra’s in het lichaam.

Beide vormen hebben het doel om de prana door te laten stromen en hierdoor balans en gezondheid te brengen. Het mag duidelijk zijn dat Shiatsu en Kundalini Yoga elkaar ondersteunen en versterken.

20 oktober was de workshop en heeft prachtige reacties ontvangen:
“Het was heel bijzonder gisteren, mijn rug maakt een ontwikkeling mee. Kundalini was ook weer fenomenaal”
– Jolinde
“Een hele mooie bijzondere middag! Persoonlijk vond ik de sfeer/energie die jullie samen uit stralen ook heel erg fijn!”
– Karin

zaterdag 17 november is opnieuw de workshop: 13:30-16:30 || €45 (i.p.v. €50)
aanmelden: info@pranatempel.com

NIERENERGIE: HET FUNDAMENT VAN JE GEZONDHEID

Deze middag focussen we ons op de nieren en de nierenergie. De nieren doorspoelen ons lichaam en zorgen ervoor dat alle afvalstoffen, vastgelopen energie en emoties afgevoerd kunnen worden.
Maar de nierenergie doet veel meer. Volgens de Chinese Geneeswijze is dit zelfs het fundament van je gezondheid!

We leggen tijdens deze middag uit hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met deze nierenergie, wat ‘Lege Nieren’ zijn en ook hoe je nieren en de nierenergie kunt versterken.
Vervolgens gaan we hier praktisch mee bezig met een Kundalini Yoga –set. Daarna volgt een uur lang Yoga Nidra (meditatie/‘yogi sleep’) met de Chinese Gong. Tijdens dit uur ontvang je een Shiatsumassage, speciaal gericht op de nierenergie.

Om optimaal van deze set en massage te genieten geven wij deze middag aan maximaal 8 personen.

Irene en Yvonne zijn overtuigd van de snelle werking. Shiatsu en Kundalini yoga zijn super voor herstel in de meridianen.

Prana Tempel

Meer artikelen

Horizon Begeleiding

Horizon Begeleiding

Horizon begeleiding biedt specialistische, individuele begeleiding aan jongeren en (jong) volwassenen die zijn vastgelopen in het ...

Op zoek naar een goede diëtist?

Op zoek naar een goede diëtist?

In het Voel je Goed Centrum is al sinds jaar en dag een diëtistenpraktijk gevestigd: Dianne Berger Dieetadvisering. De praktijk is ...

Osteopathie Philip Schippers

Osteopathie Philip Schippers

Een behandeling door een osteopaat is voor de cliënt vaak een grote opluchting en een blokkade omzetten in een succes is top!   ...

Kapsalon Janien

Kapsalon Janien

Natuurlijke verfproducten bij Kapsalon Janien. De eerste en enige waterloze kleuring op basis van Aloë Vera en ...