Prana Tempel

Ontspanning

Prana Tempel is een yoga en meditatie centrum waar voor een brede doelgroep: yoga, meditatie, lichaamswerk en workshops wordt aangeboden.

Prana is levensenergie die het hele lichaam voedt. Eigenlijk alle manieren van lichaamswerk die wij hier geven zorgen voor vernieuwde levens energie.

Door de diversiteit in het aanbod én docenten, zal de Prana Tempel een sfeer van persoonlijke aandacht
uitdragen. Onze Tempel is een locatie waarbij we merken dat bij alle groepen die samenkomen een natuurlijke groepsverbinding ontstaat. Verbinding en ontspanning staat centraal, met jezelf en elkaar.

Wat kan je hier doen?
Kundalini Yoga
Kundalini meditaties
Hatha Yoga
Gong meditaties
Zen meditaties (cursus)
SoulCollage® workshops
Kinder yoga/meditatie (heARTfull kids and parents)
Tiener yoga
Spirituele en creatieve workshops
Kundalini yoga & Shiatsu massage workshops

Yvonne Dijkstra
Yoga centrum

info@pranatempel.com
www.pranatempel.com
06-25343497

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie