Mooiimens

Coaching

Mijn missie is mensen begeleiden op hun pad. Waar het even moeilijk is of waar behoefte is aan verandering en inzicht.

Met holistisch energetisch therapie nodig ik je uit contact te maken met je lichaam en uit het denken te gaan. Dan gaat het over voelen en dat aanraken wat je zo zorgvuldig hebt weggestopt, ooit. Hierdoor krijg je inzicht en ga je begrijpen waarom bepaalde gedachten of gevoelens steeds terugkomen. Als je dát begrijpt, kan je gaan verwerken en loslaten, bewust en onbewust. Stap voor stap.

Alles wat je los mag laten en verwerken, geeft ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, om je bewust te worden van patronen en in je kracht te gaan staan. Het helpt jou om op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau weer in balans te komen.

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over mijn achtergrond en mijn manier van werken of wil je een afspraak maken? Mail of bel me dan gerust of kijk eerst voor meer informatie op mijn website.

Jelly-Nienke van Steinvoord
Holistisch energetisch therapeut

jellynienke@mooiimens.nl
www.mooiimens.nl

06-42566568

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie