Mensendieck Friesland

Gezondheid

Kenmerkend voor oefentherapie Mensendieck is dat we samen met u kijken naar uw houding en beweeggedrag. Dit is de basis voor behandeling van uw klachten.

Kenmerkend voor oefentherapie Mensendieck is dat de oefentherapeut niet alleen kijkt naar de klacht zelf, maar vooral naar waar die klacht vandaan komt. Vaak heeft dit met uw houding en/of beweeggedrag te maken. Dit is de basis voor de behandeling. Groot voordeel van deze aanpak is dat de oorzaak van de klacht structureel wordt aangepakt, omdat u weet waarom die is ontstaan! Kortom: u weet zelf beter waar je met uw lijf mee bezig bent. En krijgt daarmee grip op eigen houding en bewegen.
Met vele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt je bij ons terecht. Voorbeelden van klachten zijn: lage rugklachten, houdingsafwijkingen zoals scoliose en kyfose, gameboyrug, Hernia, fibromyalgie, hoofdpijn, enz.

Tevens ben ik lid van het netwerk chronisch pijn en behandel mensen met chronische pijnklachten in nauwe samenwerking met revalidatieartsen. De behandelwijze richt zich op hoe u zelf weer grip krijgt op eigen leven, in plaats van dat uw pijn uw leven lijkt over te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen.

Iris Geerlink-Bulder
Oefentherapeut Mensendieck

irisbulder@online.nl
www.mensendieckfriesland.nl
06-27250532