Mensendieck Friesland

Gezondheid

Kenmerkend voor oefentherapie Mensendieck is dat we samen met u kijken naar uw houding en beweeggedrag. Dit is de basis voor behandeling van uw klachten.

Kenmerkend voor oefentherapie Mensendieck is dat de oefentherapeut niet alleen kijkt naar de klacht zelf, maar vooral naar waar die klacht vandaan komt. Vaak heeft dit met uw houding en/of beweeggedrag te maken. Dit is de basis voor de behandeling. Groot voordeel van deze aanpak is dat de oorzaak van de klacht structureel wordt aangepakt, omdat u weet waarom die is ontstaan! Kortom: u weet zelf beter waar je met uw lijf mee bezig bent. En krijgt daarmee grip op eigen houding en bewegen.
Met vele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt je bij ons terecht. Voorbeelden van klachten zijn: lage rugklachten, houdingsafwijkingen zoals scoliose en kyfose, gameboyrug, Hernia, fibromyalgie, hoofdpijn, enz.

Tevens ben ik lid van het netwerk chronisch pijn en behandel mensen met chronische pijnklachten in nauwe samenwerking met revalidatieartsen. De behandelwijze richt zich op hoe u zelf weer grip krijgt op eigen leven, in plaats van dat uw pijn uw leven lijkt over te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen.

Iris Geerlink-Bulder
Oefentherapeut Mensendieck

irisbulder@online.nl
www.mensendieckfriesland.nl
06-27250532

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie