Kapsalon Janien

Verzorging

Natuurlijke verfproducten bij Kapsalon Janien. De eerste en enige waterloze kleuring op basis van Aloë Vera en Olijfolie.

De afgelopen jaren heeft Kapsalon Janien veel in haarzelf geïnvesteerd door veel cursussen te volgen over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van kniptechnieken, kleuren en stylen. De producten waar ik mee werk zijn op natuurbasis.
De verven en shampoos van Ocrys en de navitas zijn voor 100% op plantaardige basis gemaakt, milieuvriendelijk en sles- en sls vrij. De DocColor voor het verven van het haar zijn de eerste en enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë Vera.

Verder is de kleuring verrijkt met spirulina, albaolie, vetiver olie, babassu olie, zee collageen en een samenstelling van aminozuren. Deze ingrediënten hebben verzachtende en herstellende eigenschappen zoals het reguleren en beschermen het haar en om droog en futloos haar weer levendig te maken. Wat ook belangrijk is: Het is DIERPROEFVRIJ. Ook op het gebied van het knippen van heren heb ik niet stilgestaan. Hiervoor heb ik cursussen bij de barbierschool gevolgd. 

Kortom: Voor een modern en gezond dames – of herenkapsel kunt u terecht bij Kapsalon Janien. 

Janien Zijlstra
Kapster

info@kapsalonjanien.nl
www.kapsalonjanien.nl
06-40590942

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie