Kapsalon Janien

Verzorging

Natuurlijke verfproducten bij Kapsalon Janien. De eerste en enige waterloze kleuring op basis van Aloë Vera en Olijfolie.

De afgelopen jaren heeft Kapsalon Janien veel in haarzelf geïnvesteerd door veel cursussen te volgen over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van kniptechnieken, kleuren en stylen. De producten waar ik mee werk zijn op natuurbasis.
De verven en shampoos van Ocrys en de navitas zijn voor 100% op plantaardige basis gemaakt, milieuvriendelijk en sles- en sls vrij. De DocColor voor het verven van het haar zijn de eerste en enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë Vera.

Verder is de kleuring verrijkt met spirulina, albaolie, vetiver olie, babassu olie, zee collageen en een samenstelling van aminozuren. Deze ingrediënten hebben verzachtende en herstellende eigenschappen zoals het reguleren en beschermen het haar en om droog en futloos haar weer levendig te maken. Wat ook belangrijk is: Het is DIERPROEFVRIJ. Ook op het gebied van het knippen van heren heb ik niet stilgestaan. Hiervoor heb ik cursussen bij de barbierschool gevolgd. 

Kortom: Voor een modern en gezond dames – of herenkapsel kunt u terecht bij Kapsalon Janien.