Jippie gastouderservice

Bemiddeling

Ben je op zoek naar een lieve gastouder voor je baby? Of juist op zoek naar een stoere nanny voor je kinderen? Jippie helpt vraagouders en gastouders met elkaar in contact te komen. Onze medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring in werving, selectie en bemiddeling en hebben zich gespecialiseerd in het maken van een perfecte match tussen vraagouders en gastouders!

Bij Jippie heb je een ruime keuze uit betrouwbare gastouders en nanny’s. Via een handige zoekmachine op onze website heb je direct een overzicht van alle gastouders en nanny’s bij jou in de buurt. Wij bieden je daarbij persoonlijke begeleiding en gedegen advies over welke gastouder of nanny het beste bij jou past.

Als LRKP-geregistreerd gastouderbureau maken wij naast de bemiddeling ook de koppeling wettelijk voor je in orde, zodat je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Verder garanderen wij een vlotte maandelijkse financiële afhandeling en bieden wij je gastouder uitgebreide pedagogische ondersteuning, zodat je kindje in veilige en professionele handen is.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en je kind(eren) kunnen betekenen!

Jippie gastouderservice
Gastouderbureau

info@jippie-gastouderservice.nl
www.jippie-gastouderservice.nl
085-4017040