itARTateljee

Creativiteit

Voor creatieve workshops en korte cursussen kom je naar itARTateljee! Met veel persoonlijke aandacht en passie verzorg ik workshops in onder andere handletteren, aquarellen, zentangle, tekenen, mandala’s ontwerpen en kleuren, popart schilderen en meer… Ook zijn er workshops om even lekker te kunnen fröbelen en knutselen. Naast mixed media kun je bijvoorbeeld stempels gutsen en werken met speksteen.

Je kunt je individueel aanmelden of gezellig samen aanschuiven. Opgave kan per mail, WhatsApp, sms, Messenger en telefonisch.

Wil je liever een besloten workshop? Bijvoorbeeld met je collega’s, een vriendengroepje… of zoek je een leuke kinderworkshop of creatieve invulling voor een verjaardagsfeestje? Het kan allemaal! Het kan bij mij in mijn ateljee of bij jou op locatie. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden!

itARTateljee is aangesloten bij Kunstkade Leeuwarden en werkt samen met Sjors Creatief. Op de website van Sjors Creatief zie je veel afwisselende kinder(teken)workshops. Tevens ben ik op verzoek werkzaam op scholen/buitenschoolse opvang voor teken.- en knutselactiviteiten.

Kijk ook eens op mijn Pinterest en Facebooksite voor een idee van mijn -wisselende- aanbod.

Je vind itARTateljee op de 1e etage van het Voel je Goed centrum.

Ik zou het leuk vinden om jou binnenkort (weer) eens te ontmoeten!

“… Laten we er samen iets moois van maken…!”

Bianca Boers – te Braak
Creatief coach

art@it-ateljee.nl
www.itartateljee.nl
06-20118585

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie