itARTateljee

Creativiteit

Voor creatieve workshops en korte cursussen kom je naar itARTateljee! Met veel persoonlijke aandacht en passie verzorg ik workshops in onder andere handletteren, aquarellen, zentangle, tekenen, mandala’s ontwerpen en kleuren, popart schilderen en meer… Ook zijn er workshops om even lekker te kunnen fröbelen en knutselen. Naast mixed media kun je bijvoorbeeld stempels gutsen en werken met speksteen.

Je kunt je individueel aanmelden of gezellig samen aanschuiven. Opgave kan per mail, WhatsApp, sms, Messenger en telefonisch.

Wil je liever een besloten workshop? Bijvoorbeeld met je collega’s, een vriendengroepje… of zoek je een leuke kinderworkshop of creatieve invulling voor een verjaardagsfeestje? Het kan allemaal! Het kan bij mij in mijn ateljee of bij jou op locatie. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden!

itARTateljee is aangesloten bij Kunstkade Leeuwarden en werkt samen met Sjors Creatief. Op de website van Sjors Creatief zie je veel afwisselende kinder(teken)workshops. Tevens ben ik op verzoek werkzaam op scholen/buitenschoolse opvang voor teken.- en knutselactiviteiten.

Kijk ook eens op mijn Pinterest en Facebooksite voor een idee van mijn -wisselende- aanbod.

Je vind itARTateljee op de 1e etage van het Voel je Goed centrum.

Ik zou het leuk vinden om jou binnenkort (weer) eens te ontmoeten!

“… Laten we er samen iets moois van maken…!”

Bianca Boers – te Braak
Creatief coach

art@it-ateljee.nl
www.itartateljee.nl
06-20118585