Praktijk voor Natuurgeneeskunde en kPNI Hanneke Medik

Gezondheid

Wil je van je klachten af? Heb je al van alles geprobeerd? Als natuurgeneeskundig en kPNI therapeut ben ik gespecialiseerd in chronische klachten. kPNI is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en legt relaties tussen emoties, het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem. Ook heb ik kennis over de werkingsmechanismen van veel voorkomende ziektes en nieuwe natuurlijke behandelmethodes.

Als je weet dat ongeveer 80% van de ziektes ontstaan door leefomstandigheden, dan kun je begrijpen dat het veranderen van je leefstijl al heel veel invloed heeft. Vaak adviseer ik cliënten eerst een paar weken een persoonlijk aangepast plan te volgen, de meeste mensen zijn echt verbaasd welke invloed dit op hen heeft en willen daarna niet anders meer. Dat betekent niet dat je levenslang een dieet moet volgen en nooit meer mag zondigen! Je bepaalt zelf waar je je goed bij voelt. Vaak is het mogelijk met de juiste voeding, leefstijl en wat supplementen klachten helemaal te verhelpen!

Speciale aandacht heb ik voor hormoonklachten, auto-immuunziekten en darmproblemen. Ook andere klachten kunnen door mij succesvol behandeld worden!

Hanneke Medik
Natuurgeneeskundig en KPNI therapeut

info@hannekemedik.nl
www.hannekemedik.nl
06-12298111