De Grietenij

Gezondheid

Margriet, Klassiek Homeopaat, Natuurgeneeskundige, Frequentie Therapeut, Magnetiseur. Werkzaam in het Voel je goed centrum.

Het idee dat homeopathie alleen werkt als je erin gelooft is onzin!

Hieronder staat een verklaring van een dierenarts Liesbeth Ellinger en onderzoeker, met als conclusie dat homeopathie werkt! Zij vertelt:
Het idee dat homeopathie alleen werkt als je erin gelooft, is onzin. Als dierenarts, gespecialiseerd in homeopathie, behandel ik dagelijks honden, katten en paarden, vaak met al jarenlange, zogenaamd ongeneeslijke klachten. Als die binnen een week gaan opknappen, is dat dan geloof van het paard in homeopathie? Of het geloof van de eigenaar, die ziet dat zijn kreupele paard plots weer goed loopt? Geloof van de dierenarts, die op de röntgenfoto ziet dat de artrose verdwijnt?

Bron: Liesbeth Ellinger, dierenarts en onderzoeker. Vermeld op de website van de vereniging van homeopathie.

Ik, Margriet Klassiek Homeopaat van de praktijk De Grietenij, heb dezelfde ondervinding bij mensen!

Ik heb bijzondere resultaten geboekt bij uiteenlopende lichamelijke en geestelijk klachten zoals:

Klachten aan gewrichten, spieren, nek- en rug, maag, darm, stress, moeheid, slaap, emotioneel onbalans, nieren, fibromyalgie, trauma, burn-out, onrust, rouwverwerking en depressie etc.

De behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door verschillende zorgverzekeraars zoals b.v. “De Friesland”. U kunt vooraf contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Vermoedt u de ziekte van Lyme of dat u richting burnout gaat? Neem dan contact met mij op! Ik ben gespecialiseerd in de ziekten van de 21e eeuw: de ziekte van Lyme en burnout!

Zie voor informatie op www.grietenij.nl, lees ook de informatieve blogs en doe de gratis stress test!

Margriet Wal
Klassiek Homeopaat en Magnetiseur

info@grietenij.nl
www.grietenij.nl
06-20133274