Buro WoW

Creativiteit

Nieuwsgierigheid is een schitterende eigenschap, zeker als het om creativiteit gaat. Nieuwsgierigheid is een kwaliteit, het prikkelt en stimuleert om te ontdekken, het is de motivatie om te onderzoeken. Zo krijg en ontwikkel je (nieuwe) ideeën, creaties en mogelijkheden. Zonder nieuwsgierigheid kom je er niet achter wat er speelt of hoe het anders kan.

BuroWoW ontwerpt vanuit nieuwsgierigheid, kijkt hoe het ook (anders) kan. BuroWoW werkt niet alleen eigen ideeën en bedenksels uit, zo ontwerpt en creëert BuroWoW ook voor “Kinder(di)eetcreatie” en de “Kinderbeweegcreatie”.

De creaties van BuroWoW hebben een speelse en vaak surrealistische invalshoek met een knipoog. Uiteraard met een vleugje gekheid en een tikkeltjes humor.

BuroWoW is onderdeel van De – Creatiefabriek. De – Creatiefabriek geeft trainingen en workshops Creatief Denken (= ook creativiteit) en Empowerment. Binnenkort wil De – Creatiefabriek in het Voel  je Goed Centrum ook graag workshops Creatief Denken aanbieden aan volwassenen en ook kinderen!

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan creëren of betekenen? Neem gerust contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Thessa van Lingen
Creatieve studio

info@burowow.nl
www.burowow.nl
06-50476495