Buro WoW

Creativiteit

Nieuwsgierigheid is een schitterende eigenschap, zeker als het om creativiteit gaat. Nieuwsgierigheid is een kwaliteit, het prikkelt en stimuleert om te ontdekken, het is de motivatie om te onderzoeken. Zo krijg en ontwikkel je (nieuwe) ideeën, creaties en mogelijkheden. Zonder nieuwsgierigheid kom je er niet achter wat er speelt of hoe het anders kan.

BuroWoW ontwerpt vanuit nieuwsgierigheid, kijkt hoe het ook (anders) kan. BuroWoW werkt niet alleen eigen ideeën en bedenksels uit, zo ontwerpt en creëert BuroWoW ook voor “Kinder(di)eetcreatie” en de “Kinderbeweegcreatie”.

De creaties van BuroWoW hebben een speelse en vaak surrealistische invalshoek met een knipoog. Uiteraard met een vleugje gekheid en een tikkeltjes humor.

BuroWoW is onderdeel van De – Creatiefabriek. De – Creatiefabriek geeft trainingen en workshops Creatief Denken (= ook creativiteit) en Empowerment. Binnenkort wil De – Creatiefabriek in het Voel  je Goed Centrum ook graag workshops Creatief Denken aanbieden aan volwassenen en ook kinderen!

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan creëren of betekenen? Neem gerust contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Thessa van Lingen
Creatieve studio

info@burowow.nl
www.burowow.nl
06-50476495

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie