Buro Doorbraak

Creativiteit

Buro Doorbraak is in 2009 opgericht door Siena Binnema. Met als achterliggende motivatie ‘Supporting people to make positive changes’.

Als conceptontwikkelaar en sparringpartner verbind ik mensen en mogelijkheden graag met elkaar, waardoor nieuwe kansen worden gecreëerd en mooie samenwerkingen ontstaan. Ik help je kansen te zien en deze aan te grijpen. Een voorbeeld is het Voel Je Goed centrum. Buro Doorbraak is initiatiefnemer van dit concept, waarbij een oud schoolgebouw van 6.000 vierkante meter werd omgebouwd tot een inspirerende plek voor ondernemers en hun cliënten. Zo’n dertig ondernemers vergroten daar hun eigen kans op een succesvolle praktijk door met elkaar samen te werken. Vanuit de doelstelling om gezamenlijk datgene te doen wat goed is voor mens en/of omgeving.

Ik ben ook actief als coach, waarbij ik met behulp van focussing mensen help het onbewuste bewust te maken.

Mocht je nieuwsgierig zijn of gewoon een vraag hebben, voel je vrij om contact op te nemen.

Siena Binnema
Conceptontwikkelaar

contact@burodoorbraak.nl
www.burodoorbraak.nl
06-21551549

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie