Balansie

Gezondheid

Bij Balansie begeleiden wij jou naar een leuker en lichter leven; als gecertificeerd PowerSlim Center bieden wij professionele begeleiding bij afvallen én op gewicht blijven.

Je leert hoe je een koolhydraatarme levensstijl aanneemt en neemt je eigen gedrag onder de loep, zodat je (deze keer) wél succesvol afvalt én op gewicht blijft.

Met onze gratis na-begeleiding van minimaal een jaar val je niet terug in oude gewoonten en behoort het jojo-en voorgoed tot de verleden tijd.

Bij Balansie word je begeleid door professionele ervaringsdeskundige coaches.

Siegrid Schuitmaker
Voedings- en gedragscoach

info@balansie.nl
www.balansie.nl
06-48469944

Voel je Goed Centrum Leeuwarden

Meer dan 30 ondernemers werken in dit centrum vanuit de visie:

‘een waardevolle bijdrage leveren aan mens en omgeving.’

Ben je op zoek naar ontspanning, sport, een oplossing voor je gezondheidsprobleem, een coach, of …? Deze vind je in de bovenstaande categorieën. Ontdek wat het Voel Je Goed centrum voor jou kan betekenen.

Maak kennis met de ondernemers 

30 ondernemers onder 1 dak bieden meer dan 100 mogelijkheden om je goed te voelen!

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

In dit centrum kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van je goed voelen. Zoek jij manieren om gezonder te zijn, je fitter te voelen of wil je gewoon lekker ontspannen of creatief bezig zijn?

Het Voel Je Goed centrum omvat een breed en gevarieerd netwerk van specialisten die je graag verder helpen. Met als motto: ‘Supporting people to make positive changes’

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

Workshops
Lezingen
Vergaderingen
Trainingen
Meetings

Meer informatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over het Voel je Goed centrum Leeuwarden of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met administratie@voeljegoedcentrum.nl.

Locatie