Voel Je Goed wonen: Zelfstandig, maar niet alleen

Voel Je Goed wonen biedt vanaf het voorjaar van 2016 achttien nieuwe huurappartementen aan het Fonteinland in Leeuwarden aan. Een kleinschalig appartementencomplex, met het comfort en de privacy van zelfstandig wonen en desgewenst de ontzorging en ondersteuning die bij u past. In een fijne, fraaie woonwijk en een gezellige, betrokken leefomgeving.

Voor wie?
Voel Je Goed wonen biedt het beste van beide. Woont u bijvoorbeeld alleen en wordt het huis te groot? Kunt u door een beperking wel wat hulp gebruiken, maar wilt u wél zelfstandig blijven wonen? Of vindt u het gewoon prettig om in een omgeving te wonen waar u niet alleen bent en met de gezellige binnenstad op loopafstand? Dan is Voel Je Goed wonen iets voor u.

Wat bieden we?
– Comfort, privacy en een plezierige en ongedwongen leefomgeving
– Veiligheid, gezelschap/sociale contacten en betrokkenheid
– Een hoge servicegraad: ondersteuning/ontzorging is mogelijk op elk gebied
– Betaalbaarheid; de huurprijs valt binnen de huursubsidiegrens
– Appartement van 55 tot 75 vierkante meter, met eigen keuken en slaapkamer(s)
– Gebruik van gezamenlijke keuken, woonkamer, dakterras en logeerruimte

Ontzorgen
De medewerkers van La Nostra Vita (Italiaans voor ‘ons leven’) doen er alles aan om u te ontzorgen. Wij zoeken de hulp die bij u past. Bijvoorbeeld voor in de huishouding, maar denk ook aan gezelschap tijdens een ziekenhuiscontrole. We willen u ook prikkelen uw dromen te verwezenlijken. Wilt u een schilderscursus volgen of gezellig met iemand naar het theater? Wij regelen het voor u!

Logeerruimte
Voel Je Goed wonen biedt ook een de mogelijkheid voor een tijdelijk verblijf. Bewoners van het appartementencomplex kunnen deze ruimte huren als familieleden komen logeren. De appartementen voor tijdelijk verblijf bieden ook uitkomst voor wie herstelt van een operatie en tijdelijk extra zorg nodig heeft. Wij bieden u graag een warm welkom en zorg op maat.

Bekijk de modelwoning
Voel Je Goed wonen is een initiatief van het Voel Je Goed centrum en La Nostra Vita. Bent u geïnteresseerd in de appartementen of kent u iemand die interesse heeft? Bezoek dan onze modelwoning. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Nena Jajic (tel.: +31 6 46 377 344 / nena@lanostravita.nl).

Portrait of a senior woman smiling, isolated on white