Voel Je Goed Op locatie

Voel Je Goed waar jij wilt

De ondernemers van het Voel Je Goed centrum bieden gezamenlijk hun diensten aan, afgestemd op de behoefte van het bedrijf of de instelling voor hun medewerkers. Ondernemers kunnen hun diensten aanbieden op de werkplek zelf, in het Voel je Goed centrum of op een andere gewenste locatie.

Het aanbod kan zowel op individuen als groepen worden afgestemd. Wij bieden een ‘menukaart’ van onze diensten waaruit de belangstellende kan kiezen. Als er iets bij zit wat nog niet op onze kaart staat, bekijken we of we dat niet tóch kunnen organiseren. We bieden maatwerk; alles vindt plaats in overleg en afgestemd op de behoefte. We helpen mensen graag ontdekken waar zij voordeel van hebben. Is er al sprake van een specifieke voorkeur, dan zoeken we de beste oplossing om hier invulling aan te geven.

Het Voel Je Goed centrum is een samenwerking tussen een gevarieerde groep specialisten. Dat maakt dat we veel kennis in huis hebben op gebied van gezondheid, welzijn en ontspanning. Wil je weten hoe je van terugkerende problemen af kunt komen, zoals migraine of een allergie? Of ben je nieuwsgierig naar een kennismaking met yoga, ademcoaching of voedingsadvies? In het centrum kun je bijvoorbeeld ook terecht voor oefeningen om je zittende werk even kort te onderbreken of voor hoe je je stem het beste kunt gebruiken. Alles om je goed te voelen! Onze specialisten luisteren naar jouw persoonlijke wensen en gaan op zoek naar wat het beste werkt voor jou. Ten behoeve van werkplezier, vitaliteit en gezondheid.

Neem voor het ontdekken van de mogelijkheden van Voel Je Goed op locatie contact met ons op via contact@voeljegoedcentrum.nl of bel met:

Lacina van der Wagen (06 331 743 07)

Sandra Postma (06 233 170 01)

Siena Binnema (06 215 515 49)

Mogelijk gemaakt door
Dock IT

Pin It on Pinterest

Share This