Voel Je Goed Huren

Deel jij onze visie om een waardevolle bijdrage te leveren aan mens en/of omgeving? En bij jij hiervoor op zoek naar een ruimte? Dan willen wij je graag ontmoeten.

Het Voel Je Goed centrum biedt ruimte voor vaste huurders, maar daarnaast is onze gemeenschappelijke ruimte voor een aantrekkelijke prijs te huur voor diverse doeleinden zoals:

  • Workshops
  • Lezingen
  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Of …..

Informeer gerust naar de mogelijkheden

Dromen waarmaken

Het Voel Je Goed centrum is een plek om je dromen om te zetten naar doen. Wat zou jij willen waarmaken, voor jezelf, voor je klanten, voor je omgeving of zelfs voor de wereld? Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deel te nemen aan dit initiatief. Bijvoorbeeld door een ruimte te huren, een activiteit te organiseren of door een ruil aan te bieden.

Voordelen

Bedrijven die zich aangetrokken voelen om mee te doen aan dit concept profiteren van de grote voordelen van onze locatie:
– gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad
– bus- en treinstation op 10 minuten lopen
– prima bereikbaar met de auto
– ruime, betaalbare parkeergelegenheid
– gelegen in mooie woonwijk met park vlakbij
– gelegen in het Zakenhart Leeuwarden

Het Pand

Het pand van het Voel Je Goed centrum kent ook vele pluspunten:
– flexibel in te delen ruimtes
– uitstekend onderhouden
– alle voorzieningen aanwezig
– flexibele huurmogelijkheden (veel of weinig vierkante meters, huur vanaf een uur is mogelijk)
– een werkplek van 25 vierkante meter voor slechts 240 euro per maand
– ingerichte vergaderruimte, workshopruimtes: PRIJZEN TZT TOEVOEGEN
– een werkomgeving om elkaar te ondersteunen, aan te vullen en te versterken

Doelstelling

Het Voel Je Goed centrum biedt de ruimte om vanuit je eigen passie, talent en mogelijkheden iets te betekenen voor mens en samenleving. We bieden ondernemers de ruimte om te experimenteren en te ontdekken. Door de verscheidenheid van aanbieders onder één dak ontstaat een omgeving waarin we elkaar versterken en inspireren. Samen creëren we iets moois! We weten elkaar te vinden wanneer het nodig is en werken samen waar dat mogelijk of slim is.

Mogelijkheden

Welke droom wil jij waarmaken in het Voel Je Goed centrum? Van een eetbare tuin op het dak tot stadssauna: we denken graag met je mee. Samen kunnen we kijken hoe we elkaar kunnen versterken of hoe we jouw onderneming of initiatief een plek geven in het Voel Je Goed centrum. Meer weten? Loop gerust eens binnen bij het Voel Je Goed centrum. We zijn benieuwd naar je ideeën!

Siena Binnema (tel.: 06 215 515 49)
contact@voeljegoedcentrum.nl

Mogelijk gemaakt door
Dock IT

Pin It on Pinterest

Share This