Mooiimens

Ik ben Jelly-Nienke van Steinvoorn en werk als Holistisch Energetisch Therapeut.

In 2005 werd ik op 27-jarige leeftijd geconfronteerd met de diagnose borstkanker. Op dat moment werkte ik al 8 jaar als verpleegkundige in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL).

Het werk als verpleegkundige heb ik kort daarna achter me gelaten. Wel wist ik dat ik op den duur iets wilde doen met de ervaring van mijn ziekzijn.

Op basis van de ervaringen uit mijn eigen ziekteproces, mijn opleiding tot therapeut én mijn achtergrond in de zorg begeleid ik mensen die genezen zijn van kanker in hun proces. Holistische energetische therapie helpt om op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans te komen. Door contact te maken met je werkelijke kern, kom je beter in je vel te zitten en in je kracht te staan.

mooiimens

Kijk voor meer informatie op www.mooiimens.nl.