Wist je dat er in haarproducten veel chemicaliën zitten? Dat je haar daardoor blijvend beschadigd wordt en ook niet meer wil herstellen? Wist je dat dit helemaal niet nodig is?

Door te werken met plantaardige stoffen, wordt het haar gevoed en herstel vanuit de wortel. Daarnaast is het nog vegan en dierproefvrij ook.

Aloe Vera – De Aloë Vera gel is zacht en rijk aan vitamines. Dit verbetert de gezondheid van haar en huid. De eerste en enige waterloze kleur ontwikkeld met Aloë Vera

Spirulina – ‘De spijs van de Goden’ Is een mircozeewier dat rijk is aan vitaminen, mineralen, proteïnen en aminozuren en is een onmisbaar middel om droog en futloos haar weer levendig te maken. Het zorgt voor een intense kleurbeleving en glans wat leidt tot sterker en glanzender haar

Olijfolie – Heeft verzachtende en herstellende eigenschappen. Het bevat vitamine E, vitamine A en aminozuren die het haar reguleren en beschermen de hoofdhuid en het haar.

Babassu Olie – Babassu olie staat bekend om zijn verzachtende, voedende, beschermende en herstellende eigenschappen.

Vetiverolie – De kostbare olie, verkregen uit de vetiver plant heeft verzachtende, hydraterende en neutraliserende eigenschappen voor de huid en voedt het haar.

Dat is toch wel wat anders dan stoffen zoals:

Amonia – Als je met Amonia kleurt, dan scheurt de Amonia de haarschubben open en die gaan zover open staan dat die daarna ook weer moeilijk sluiten waardoor je beschadiging krijgt in het haar. Je haar droogt uit en glans kan binnen een paar weken verdwijnen. Langdurig Amonia kleuren zorgt voor blijvende schade aan jou haar en is dan ook moeilijk te herstellen.

SLS/SLES – Als SLS wordt gebruikt in shampoos en verf andere schuimende producten die nitrogene ingrediënten bevatten, kan het hiermee reageren en zo nitraten vormen. Deze nitraten zijn kankerverwekkend en kunnen door de huid heen dringen en zo in grote getale in de bloedbaan terechtkomen. Verder kunnen ze oogirritaties, huiduitslag, haaruitval, vervelling van de hoofdhuid (lijkt op roos) en allergische reacties

SLES – Sodium Laureth Sulfaat is praktisch hetzelfde als SLS, maar net iets milder. Met de nadruk op iets.

Wil jij ook het verschil ervaren? Maak dan een afspraak met Kapsalon Janien voor een knip-afspraak. Dan krijg je er een gratis wasbehandeling met hoofdmassage bij. Hierbij gebruikt Janien dan de Ocrys-lijn, welke het herstelproces van jou haar kan beginnen.

Kapsalon Janien

Pin It on Pinterest

Share This