Aanbieding hooikoorts behandeling in november en januari
Aanbieding: hooikoorts behandeling in november en januari
1 november 2016
Show all

Kerstmeditatie

16 december Kerst meditatie

De periode rond Kerst is van oorsprong een tijd van bezinning en rust. Je ziet het ook terug in de natuur. Alles lijkt even stil te staan en de energie naar binnen te richten. Tegenwoordig lijkt het er meer op dat we juist het tegenovergestelde doen. De Kerststress begint vaak al als de Sint het land nog maar nauwelijks heeft verlaten. Een levensstijl die mijlenver verwijderd lijkt van de spirit van Kerst.

Bij Centrum de Spiegel is er juist tijdens deze dagen de gelegenheid om even bij te komen, je te bezinnen, de aandacht naar je hart te laten gaan en nieuwe inspiratie op te doen. Op vrijdag 16 december is er weer een traditionele kerstmeditatie.Hierin staan we stil bij wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht. We creëren een moment van bezinning en richten onze aandacht op wat leeft in ons hart. Een viering van samen-zijn met o.a. meditatie, muziek en zang. Tijdens de kaarsen ceremonie spreken we onze wensen uit voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Voel je welkom!

Wie: Volwassenen

Waar: Fonteinland 7b, 8913 CZ Leeuwarden

Kosten: €17.50

Bijzonderheden: Minimaal 4 personen, maximaal 10